Sandra

Privat säljare


Omplacering av Snoopy

Publicerades: 9 juni 2022

Solna

|

Hund

|

Blandras

0 krDet här är Snoopy, han är en energifylld, nyfiken, snäll och gosig kille. Han må vara stor men är en riktig knähund. Han har inga problem att åka bil, buss, tunnelbana, etc. Han har mycket energi och gillar att bada och vara aktiv. Han är oftast lugn men kan bli väldigt exalterad och dra i kopplet vid möte av andra hundar. Han går ihop med barn men kan vara väldigt lek glad, sprallig och pigg som gör att han behöver veta tydligt vad som förväntas av honom. Snoopy behöver någon/en familj som har tid, tålamod och är hundvan. Han gillar inte att vara ensam och skäller när han blir lämnad själv.

Snoopy är en stor hanhund på 6 år, blandras (liknar lite Akbash). Född den 14 februari 2016. Snoopy kom från Spanien vid cirka 1 års ålder. Är fullt vaccinerad/genomgått alla kontroller, har chip och har självklart försäkring och pass. Han är även kastrerad. Han har bott tillsammans med flera hundar och katter tidigare. Snoopy är lite känslig mot spannmål.

Medföljer: Gosedjur, leksaker, matskål, foderlåda, koppel, halsband, hundsäng, filt, foder, godis, hundpass.

Vi kan tyvärr inte ha kvar Snoopy och han söker därför ett nytt kärleksfullt hem. Eftersom det är en omplacering är det gratis. Vi är även noga med att hitta ett så bra hem som möjligt till Snoopy. Om du är intresserad eller känner någon annan som skulle vara intresserad tveka inte med att komma i kontakt med mig.