Labradorvalpar

Publicerades: 19 september 2022

Eskilstuna

|

Hund

|

Blandras

15 000 krTvå tikar och en hane kvar. Annonssvar utan telefonnummer besvaras ej. De är födda 2:a september, inte 5:e (inställningarna krånglar).

7 stycken gula labradorvalpar är leveransklara den 28/10. Två hanar och fem tikar. Pappa är 100% labrador och mamma är hälften Labrador och hälften Golden. Valparna är således 75% Labrador och 25% Golden.

Föräldrarna är utpräglade sällskapshundar och perfekta familjemedlemmar med en sund rastypisk mentalitet; sociala, intelligenta, utåtriktade, följsamma och har en stark vilja att vara till lags. De kommer ej från jaktlinjer. Valparna kommer att vara uppfödda på kvalitetsfoder i hemmiljö.

Labradoren är en fantastisk sällskapshund men detta innebär inte att sällskapet ska vara dess enda uppgift. Du bör vara väl införstådd med att en labrador kräver en hel del motion - och ännu mer mental träning. Labradoren måste aktiveras med meningsfulla uppgifter och känna att den har just en uppgift i livet. Denna ras kräver med andra ord sin beskärda del av din tid och det finns enligt vår mening ingen bättre hund än en labrador som får visa vad den går för.

VID LEVERANS ÄR VALPARNA:
8 veckor enligt lag
Veterinärbesiktade
Fullt vaccinerade
ID-märkta med chip
Avmaskade 2 gånger
Dolda fel-försäkrade
Erfarenhet av att göra sina behov utomhus
Socialiserade
Vana vid katter och barn

Vid leverans får valparna även med sig en filt som luktar mamma. Ni har självklart livslång support från oss som uppfödare och vi tar gladeligen emot uppdateringar.

Skriv och berätta vilket hem ni kan erbjuda en hund (samt om ni är intresserade av en tik eller hane). Ej prutning, ej avbetalning. Oseriösa köpare undanbedes. Vid frågor och funderingar, tveka inte att skicka ett meddelande. Tingningsavgiften är 3000 kr och återfås ej vid ånger.

Sökord: labrador, golden, labradorvalpar, goldenvalpar, retriever,