CAROLINE

Privat säljare


Omplaceringstik - Corgi

Publicerades: 18 december 2022

Tidaholm

|

Hund

|

Renrasig

16 000 krDet är med tungt hjärta vi tar detta beslut och viktigt att ni läser hela annonsen innan ni hör av er. Vi omplacerar endast denna tik då hon inte funkar med andra hundar pga svartsjuka och osäkerhet. Hon är i övrigt genomsnäll på alla vis som finns men så fort vår äldre tik får minsta uppmärksamhet går hon till anfall mot denna och vi har övat länge men gått så långt att vår gamling inte ens vill komma nära oss. Vi har tagit in henne själva som omplacering och vill egentligen inte skicka henne vidare men när det gått så pass att vår andra hund kryper förbi henne osäkert så är det inte hållbart.

Denna tik är vaccinerad, besiktad UA i augusti och därefter försäkrad av oss. Kom till oss med bara valpbesiktningspapper och inte mycket mer. Hon avgudar vår familj men osäker med nya människor. Vi har övat på detta och blivit bättre för hon litar på mig som ledare men vill helst bo på lugn plats utan många som kommer och går utöver familjen. En lugn plats där hon får vara ensamhund och stjärnan i familjen. Hon är fortfarande valpig då hon försummats en del men väldigt arbetsvillig och lekfull. Bästa som finns är slakta hundleksaker.

OBS: Hon får inte avlas på pga sitt psyke så inte för dig som söker avelstik.
Endast till sällskap och kanske lite mental träning, noose work i framtiden osv?

Säljes endast till mycket hundvant hem som kan erbjuda henne livslångt hem så hon får sluta flytta runt och bli en trygg tjej med många kärleksfulla år framför sig. Vill vara med överallt, sova i sängen, åka med i bil, ligga vid fötterna på kontor och i soffan när man ser på TV.